Binance, joka tukee virtauksen estoketjua BUSD Stablecoinilla

New York, 17. syyskuuta 2020 – Binance , maailmanlaajuinen blockchain- yritys maailman suurimman digitaalisen omaisuuden vaihdon takana kaupankäynnin määrän ja käyttäjien mukaan, ilmoitti tänään sopimuksesta tukea BUSD-stablecoinia Flow: lla, CryptoKittiesin takana olevan Dapper Labsin kehittämän lohkoketjun ja NBA: n paras laukaus . Tämä on tärkeä askel kaikille Flow-ekosysteemien rakentajille, jotka ajavat seuraavaa digitaalisen vallankumouksen aaltoa.

Alan johtajien, kuten Binance ja Paxos, tukema BUSD on Flow -ratkaisu avaa täysin uusia tapoja rakentaa turvallisia DeFi-primitiivejä, käyttämättömiä NFT-käyttötapauksia ja globaaleja markkinapaikkoja. Flowsta on ainutlaatuinen tarkoitus tulla rakenteeltaan seuraavan sukupolven hajautettuja kuluttajasovelluksia varten, mikä antaa kehittäjille mahdollisuuden tarjota rikkaita digitaalisia kokemuksia blockchain-tekniikan avulla.

BUSD on Flow -palvelun myötä näiden kokemusten laajuus kasvaa merkittävästi

„Uskomme, että hajautetulla viihteellä ja peleillä on johtava rooli salauksen käyttöönoton nopeuttamisessa. Yhteistyömme Flow ja Dapperin kokemusten kanssa tuo BUSD miljoonien kuluttajien käsiin. Emme lopeta innovaatioita, kun haluamme rakentaa huomenna fintech-infrastruktuurin ”, sanoi Binancen vaatimustenmukaisuusjohtaja Samuel Lim.

Flow on ainoa kerroksen yksi lohkoketju, jonka tiimi on rakentanut ja joka ymmärtää monimutkaisuuden vähentämisen tärkeyden ekosysteemikehittäjille ja jolla on todistettua asiantuntemusta aluksella olevien kitkojen poistamisessa pääkäyttäjille. Tämän vuoksi johtavat globaalit yritykset, kuten Ubisoft, Warner Music Group ja Animoca, sekä Dr.Seussin, UFC ja NBA ovat tehneet yhteistyötä Dapper Labsin ja Flow’n kanssa toimittamaan blockchain-yhteensopivia sovelluksia miljardeille ihmisille.

„Dapperillä uskomme, että vakaan, luotettavan valuutan, jota käyttäjät voivat helposti käyttää, ymmärtää ja luottaa, käyttöönotto on ensiarvoisen tärkeää.“ kertoi Dapper Labsin liiketoimintajohtaja Mik Naayem. „Yhteistyössä Binancen ja BUSD-tiimin kanssa olemme yksi tärkeä askel lähemmäs sellaisen infrastruktuurin luomista, joka tarvitaan hajautettujen sovellusten käyttämiseen valtavirran pyrkimyksillä.“

BUSD stablecoin on:

Säännelty : asiakkaiden suojaamiseksi BUSD: ta säätelee kokonaan New Yorkin osavaltion rahoituspalvelujen osasto
Tukena : jokainen MRD symbolinen varmuuskopioidaan 1: 1 Yhdysvaltain dollari

Tarkastettu : kuukausittaiset tarkastukset varmistavat, että BUSD- ja USD-tarvikkeet vastaavat toisiaan
BUSD: n erittäin säännelty ja turvallinen luonne vahvistaa Flow’n kuluttajaystävällistä ominaisuutta mahdollistamalla rikkaamman ekosysteemin ja avaamalla DeFi: ssä uusia mahdollisuuksia, jotka muuten eivät olisi tavallisten käyttäjien ulottuvilla. Uudet DeFi-sovellukset, jotka kattavat johdannaiset, vakuudelliset lainat, P2P-luottojärjestelmät, vakuutustuotteet ja muut, alkavat kukoistaa Flow’ssa.