Gab fremmer Bitcoin når plattformen er oversvømmet

Gab fremmer Bitcoin når plattformen er oversvømmet etter Trump Ban

Gab opplever et naturlig DDoS-angrep midt i en utvandring med plattformen som sier at 500.000 brukere hadde blitt med på en dag da nettstedet ser 18 millioner besøk.

„Trafikken fortsetter å vokse, enda flere servere på vei i dag,“ sa Gab-sjef Andrew Torba lørdag.

Plattformen driver sine egne servere og har klart å få en ubannelig mobilapp gjennom Mastodon.

Ettersom Parler er utestengt fra Google, kan Amazon, Apple, deres advokater, e-post- og teksttjenesteleverandører, konservative – som Cryptosoft er så forvirrede at de laster ned en porno-app som heter Parlor – bare har lite annet valg enn å prøve Gab.

I motsetning til Parler har Gab ikke vanlige tjenester som Amazon-sky fordi de ble utestengt av alt tilbake i 2018, inkludert fra betalingsbehandlere.

De adopterte bitcoin, og dermed tar de litt tid på seg å informere brukerne om hva som er bitcoin med Gab, og sier „Bitcoin er ytringsfrihet i denne avgjørende tiden for plattformen når det kan komme til å bli et reelt alternativ til twitter. penger.“

“I økende grad blir selskaper og enkeltpersoner avskåret fra tradisjonell betalingsbehandling, banker og mer på nettet. Dette inkluderer Gab.com og vår grunnlegger Andrew Torba, som begge har blitt svartelistet av VISA, samt betalingsbehandlere som Paypal. Bitcoin løser dette problemet, ”sier de.

Høyre er for øyeblikket opprørt over det de sier er et forsøk på å stille dem med noen republikanere som sier at de planlegger å gjøre teknologisk sensur til en del av deres kampanjeplattform.

Designet for å rute rundt sensur

Det koordinerte trekket mot Parler, en lite kjent app som likevel har tiltrukket besettelsen til noen venstre medier siden sommeren, er veldig skeptisk til de nye egenskapene til det som bare kan kalles en sensurmaskin.

Internett er imidlertid i sin grunnlag designet for å rute rundt sensur, og det er nettopp det som vil skje, men potensielt i en overfladisk form der du har igjen twitter og høyre twitter som er opptatt av saker ingen bryr seg om, i ferd med å effektivt deformere det virkelige mennesker, det store flertallet av publikum som er uavhengig.

Dominansen av amerikanske plattformer i disse sakene er dessuten på noen måter å bringe kulturkrigene sine til det globale internett i det som godt kan utvikle seg til teknologikriger, ettersom nåværende dominerende plattformer begynner å bli oppfattet som autoritære og venstreorienterte.

Når det gjelder bitcoin, kan noen av de 70 millioner Trump-velgerne som flytter til Gab, begynne å høre om bitcoin og hvordan dette er ytringsfrihet, samt hvordan de kan bruke dem til å støtte disse plattformene som nå gir dem en mulighet til å delta i offentlig debatt.