Messari: 1% tildeling fra institutioner kunne føre BTC til $ 50.000

Krypto-forskningsfirmaet Messari har estimeret, at Bitcoin kunne handle for $ 50.000 hver, hvis institutionerne tildeler en lav-cifret porteføljeprocent til BTC.

Messaris Ryan Watkins har knust antallet og forudsiger, at hvis institutioner tildeler kun 1% af deres porteføljer til Bitcoin Loophole, så kunne BTC’s markedskapital stige til over 1 billion dollar.

Watkins ‚undersøgelse forsøgte at beregne virkningen på institutionernes BTC-pris efter den berømte hedgefondschef Paul Tudor Jones‘ eksempel på at investere en „lav encifret procentdel“ i Bitcoin.

$ 1 billion BTC markedskapital

Den forsker forudsiger, at en lille procentdel tildeling fra begavelse og fonde, familie kontorer, statsejede investeringsfonde, pensionskasser og investeringsforeninger til BTC ville resultere i omkring $ 480 milliarder nye penge ind i Bitcoin markedet.

Med henvisning til forskning fra kryptoforsker Chris Burniske, der fandt, at fiat strømmer ind i crypto for typisk at drive prisgevinster på mellem to gange og 25 gange i løbet af 2017-bull-trenden, estimerer Watkins, at “en samlet 1% institutionel tildeling til Bitcoin let kan bringe Bitcoin’s markedskapital over $ 1 billion eller mere end $ 50.000 pr. BTC. ”

Hvilke institutioner fører crypto-afgiften?

Mens Watkins mener, at „Bitcoin muligvis ikke har brug for institutioner for at få succes“, siger han, at „hvis Bitcoin skal blive et globalt vedtaget ikke-suverænt værdibutik, er det nødvendigt at overbevise institutionelle investorer om at overføre formue til aktivet.“

Watkins forudsagde, at hedgefonde vil føre den institutionelle afgift ind i krypto, men Ryan Radloff, administrerende direktør for multi-milliarder depotkyst Kingdom Trust, forudsagde, at USA’s $ 28 billioner pensionssektor vil være den første mover, da forbrugere kræver muligheden for at allokere digitale aktiver mod deres pensionsporteføljer.

Andre analytikere mener, at institutioner vil blive bragt i folden ved stadig mere sofistikerede og regulatorvenlige innovationer inden for kryptoaktiverne, idet BOX Digital Markets ‚Jay Fraser forudsiger et betydeligt institutionelt engagement i den nye sikkerhedsmærkesektor.