Tyler Winklevoss kutsuu uusinta ärsyke-ehdotusta Bitcoinin mainoskampanjaksi.

Gemini-salausvaihdon perustaja Tyler Winklevoss uskoo, että uusi Valkoisen talon ehdotus 1,8 biljoonan dollarin kannustinpaketista on Bitcoinin mainoskampanja.

Tyler Winklevoss uskoo, että uusi Valkoisen talon ehdotus 1,8 biljoonan dollarin kannustinpaketista on bitcoinin mainoskampanja

Globaalin pandemian alettua monet maat ympäri maailmaa ovat ilmoittaneet elvytyspaketeista talouden elvyttämiseksi lisäämällä pääomaa markkinoille. Wall Street Journal -raportin mukaan Bitcoin Revolution talo valmistautuu uuteen 1,8 biljoonan dollarin elvytysehdotukseen talouden auttamiseksi. Pääoman sijoittamista markkinoihin ei pidetä hyvänä siirtymänä pitkällä aikavälillä, koska se aiheuttaa hyperinflaation riskin, jossa valuutan arvo alenee merkittävästi. Tyler Winklevoss uskoo, että uusin elvytysehdotus auttaisi bitcoinia.

Tyler Winklevoss kutsuu kannustinehdotusta bitcoinin mainoskampanjaksi

Gemini- salausvaihdon perustaja Tyler Winklevoss twiittasi , että Valkoinen talo ehdottaa uutta 1,8 biljoonan dollarin mainoskampanjaa johtavalle kryptovaluutta-bitcoinille. Winklevoss oli aiemmin vaatinut massiivisten elvytyspakettien vaikutusta talouteen ja Yhdysvaltain dollariin. Se, että liittopankki voi tulostaa dollareita tyhjästä, osoittaa bitcoinin tapauksen. Bitcoineja voi olla vain 21 miljoonaa, kun taas liittopankki voi tulostaa niin paljon kuin haluaa dollaria.

Bitcoinilla on paljon merkityksellisempi arvo kuin Yhdysvaltain dollarilla

Aiemmin tänä vuonna Tyler Winklevoss oli twiitannut , että johtavalla kryptovaluutta-bitcoinilla on paljon merkityksellisempi arvo kuin Yhdysvaltain dollarilla. Federal Reserve: n ennennäkemätön Yhdysvaltain dollarin painatus on saanut monet miettimään, pystyykö Yhdysvaltain dollari selviytymään vahingoittumattomana. Vaikutukset eivät kuitenkaan välttämättä tule vuosia, koska dollarilla on edelleen huomattava määräävä asema. Useat asiantuntijat uskovat, että dollari on jo menettänyt suuren osan kiillostaan. Tyler Winklevoss oli aiemmin sanonut, että bitcoin tulee voimakkaammaksi kuin koskaan ennen pandemian jälkeen. Kirjoitushetkellä bitcoin käy kauppaa hieman yli 11 300 dollarin tasolla.